tiistai 22. toukokuuta 2012

Kesä on sekoittanut pääni

Hups. Taisin luvata jossakin aiemmassa postauksessani, että laittaisin joka päivä päivän piristykseksi jonkin kivan kuvan. Valitettavasti se on nyt jäänyt väliin viimeisen parin päivän osalta, sillä olin ihan unohtanut. Sori! :) Yritän parantaa tapani ja keksiä tänään jotain kivaa tänne blogiin.

Sain eilen jälleen lisää korutarvikkeita ja tänään on odotettavissa toinen satsi, joten saattaapi olla, että korukuvia ilmestyy taas pian. Niitä ennen on luvassa kuitenkin Tukholman kuvia joko vielä tänään tai viimeistään huomenna.

Pakko vielä vähän hehkuttaa tätä loistavaa säätä tähän loppuun! Kesä on vihdoin ja viimein saapunut tänne Pohjolaankin. Ihanaa vai mitä? :) Eilen oli ihan hassua, kun sai polkea töistä kotiin pelkkä neuletakki päällä (niin ja tietysti muut vaatteet siihen lisäksi ;) ).

Kesästä huumaantuneena teinkin eilen jotain elämäni ensimmäistä kertaa. Kaverini sai minut ylipuhuttua nimittäin solariumiin. :D Ja kyllä, en ole koskaan aiemmin ollut solariumissa. Kärsin ehkä lievästä suljetun paikan kammosta, joten ajatus suljetussa arkussa makaamisesta kuulosti lähinnä ahdistavalta. Päätin kuitenkin kokeilla ja hengissä ollaan. Olin vain 15 minuuttia, joka on suositusaika ensimmäisellä kerralla. Kauempaa en ehkä olisikaan halunnut arkussa maata, sillä jo tänä aikana kokeilin välillä kädelläni, että kannen ja pohjan väliin jäi pieni rako. En siis uskaltanut laittaa kantta ihan täysin kokonaan edes kiinni! Ja nyt saa nauraa… :D Taidan kuitenkin vielä kokeilla pari kertaa ennen juhannusta, jos saisi hieman väriä pintaan tähän vitivalkoiseen varteeni.

Nyt tulikin paljon asiaa, mutta seuraava postaus on sitten enemmän kuvapainoitteinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti