torstai 10. toukokuuta 2012

Ensimmäinen luku

Daydreaming by Jenni on blogi, jossa esittelen (ja myös analysoin) ottamiani valokuvia, piirroksiani sekä uusinta harrastustani korujen tekoa. Lisäksi saattaa rivien väliin tupsahtaa välillä muutakin asiaa, mutta pääosassa on haluni luoda ja toteuttaa itseäni. Blogini avulla haluan kertoa itsestäni tavalla, joka ei välttämättä näy vahvasti päivittäisessä elämässäni. Vaikka en itse koe itseäni erityisen luovaksi, on minulla kuitenkin välillä palava tarve piirtää tai valokuvata. Ja nykyään tehdä koruja. ;) En tiedä mistä ajoittainen inspiraationi kumpuaa, mutta toivottavasti blogin pitäminen auttaisi myös minua ymmärtämään itseäni paremmin. 

Piirtäminen on näistä edellä mainitsemistani harrastuksista vanhin ja toistaiseksi rakkain. Kaiken maailman raapustuksia on kertynyt vuosien varrella melkoinen läjä, joten olisi jo aika laittaa niitä myös näytille. Valokuvauksesta olen innostunut vasta viimeisen parin vuoden aikana ja koko homma onkin vielä melko lailla lapsen kengissä, mutta koen myös sen erääksi tavaksi toteuttaa itseäni. Uusin harrastukseni, jos sitä sellaiseksi voi vielä kutsua, on korujen tekeminen. Sain inspiraation eräästä toisesta blogista, jonka kirjoittaja on tehnyt itse hyvin kauniita koruja. Klikkailin itselleni korutaivaasta hyvän aloituspakkauksen ja tänään tein ensimmäiset koruni! Sanotaan nyt sen verran, että harjoittelua tarvitaan vielä ja paljon. Mutta sainpas kuitenkin väsättyä kaksi käsikorua, joita kehtaa (ehkä) jopa käyttää julkisesti. :D Tästä innostuneena tilasin hieman lisää uusia tarvikkeita samaisesta nettikaupasta. 

Näistä kaikista kerron myöhemmin lisää, kunhan saan blogini alkuun. Tulevat postaukset eivät tule olemaan näin tekstipitoisia, vaan blogini tarkoituksena on olla enemmänkin kuvapainoitteinen. Toki välillä on pakko raapustaa ajatuksia myös sanoiksi, sillä pidän suuresti myös kirjoittamisesta. Piirtäminen, kirjoittaminen ja yhä enenevissä määrin myös valokuvaaminen ja koruaskartelu (kutsun sitä vielä toistaiseksi askarteluksi) ovat keinoja, joiden avulla voin uppoutua hetkeksi omaan maailmaani ja omiin ajatuksiini. 

Lähde: wehearit.com
Lähde: wehearit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti