sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Maailman paras kanapasta

Kesä, aurinko, hyvä ruoka, terassi, jäätelö. Nämä asiat ovat saaneet tänään hymyn huulilleni, joten halusin jakaa iloni myös teidän kanssanne. Nautin juuri parvekkeellamme omasta mielestäni lähestulkoon ravintolatasoisen aterian. Ei siis tarvitse välttämättä lähteä ravintolan terassille, jos halajaa herkullista ruokaa ja aurinkoa. Haluankin jakaa tämänpäiväisen ruokani reseptin myös teille, sillä täytyy myöntää, että tein ehkä elämäni parasta kanapastaa. Resepti on täysin omasta päästäni tullut eli en ole kopioinut sitä mistään muualta. Kaikki pastan ystävät nyt kuulolle! (Kuvaa annoksesta ei valitettavasti ole, sillä tajusin sen vasta liian myöhään. Ruoka siirtyi aika nopeasti lautaselta vatsaani!)

Kanapasta kahdelle hengelle

n. 4 dl tummaa pastaa (myös valkoinen käy)
250 g marinoimattomia broilerin fileesuikaleita
1 punainen paprika
2-3 rkl Sweet Chili -kastiketta 
mausteita (aromisuolaa, paprikajauhetta, valkosipulijauhetta, Santa Marian Chili Explosion -mausteseosta)
2 dl Creme Bonjour juustonmakuista ruokakermaa
150 g Arla Apetina Snack Paprika -fetaa

Pastat keitetään ohjeen mukaan. Kanat paistetaan kevyesti öljyssä. Joukkoon heitetään hienonnettu paprika sekä mausteet. Tarkistetaan maku ja lisätään mausteita, jos tarvitsee. Lopuksi lisätään kerma ja annetaan hautua hetki. Tarkistetaan vielä maku. Hautumisen lopussa lisätään feta. Fetan mukana tulevaa öljyä ei kannata laittaa kastikkeeseen, voi tulla hieman tuhtia! Sekoitetaan kastike keitetyn pastan joukkoon ja nautitaan. Bon Appétit!

Jos vatsaan vielä mahtuu, niin jälkiruuaksi voi nauttia vaikka Ben & Jerry'sin herkullista jäätelöä. Sitä saa nykyään myös pienissä purkeissa. Toki edelleen kyseises jätskit ovat hieman ylihinnoiteltuja, mutta kukapa voisi vastustaa tätä herkkua, nam!

Siinäpä sunnuntaipäivän ohjelmaani. Kovin syömispainoitteista. Hah! :D Kävin minä sentään keskustassakin pyörähtämässä, mutta melko hiljaista oli. Kaikki makaavat varmaan jossain rannalla, kun minä nyhjään täällä koneella... Olinpahan ainakin eilen rannalla ja uimassa! Mutta nyt taidan mennä nauttimaan ateriani loppuun, nimittäin Ben & Jerry'sin Cookie Dough jäätelöä... Ja missäpä muualla sen tekisin, kuin ulkona auringonpaisteessa! 

kuvat: wehearit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti