torstai 14. kesäkuuta 2012

TJ 5!!

Jaa mitä? Tänään on jäljellä viisi työpäivää lomaan! :) Virallisesti tasan viikko loman alkuun. Jee! Aika on mennyt taas ihan älyttömän nopeasti. Ensi viikolla on jo juhannus ja kesä on vasta ehtinyt alkamaan. En ole edes muistanut tätä blogiani päivittää maanantain J.Lo -hehkutuksen jälkeen... 

Tein eilen taas pitkästä aikaa koruja, kun sain uusimman tilaukseni postista kotiin. Eiliset tekeleet eivät jää kuitenkaan omiin nurkkiini pölyttymään, vaan saavat jo huomenna uuden kodin. :) Kuvia laitan myöhemmin, sillä istuskelen nyt parvekkeella enkä jaksa hakea kameraa (laiskuuden maksimointia?). :D Aurinko vaan meni heti pilveen, kun istuin aloilleni. Lämmin on silti. 

Tästä tulee nyt oikein sekametelisoppapostaus (kamala sana!), mutta höpötellään nyt kerralla kaikki asiat. Ostin vihdoin ja viimein uudet lenkkarit, sillä edelliset alkoivat kirjaimellisesti hajota. Lisäksi olen kipeyttänyt taas polveni juoksun tiimellyksessä. :( Viimeksi kipeänä oli vain vasen polvi, mutta nyt on molemmat. Ei ole vanhaksi tulemista. Uusissa lenkkareissani pitäisi olla jokin supermegacushiontärinänvaimennussysteemi, joten katotaan auttaisiko paremmat (?) kengät polvivaivoihini.



Naisten juoksukenkä Asics Gel-Blackhawk 5, valkoinen/lila

- juoksu- ja harjoitusjalkine aloittelevalle
kuntoilijalle
- GEL -vaimennus kannassa
- kevyt ja vaimentava puriste-EVA -välipohja
- Trusstic -tukisilta keventää jalkinetta
ja kontrolloi pitkittäistä kiertojäykkyyttä
- päällisessä turvallisuutta lisääviä 3M-
heijastavia materiaaleja
- ulkopohjan kannassa erittäin kestävää
AHAR -hiilikumia


Näillä toivottavasti liitelen kuin perhonen eteenpäin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti