keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Se tunne, kun...

...huomaa olevansa nero. Se tapahtui minulle nimittäin eilen. Alla kertomus siitä, miten kaikki tapahtui.

Tietokoneeseeni tuli muistaakseni viime kesänä jokin aivan käsittämätön vika. (Toim. huom. Tämä postaus saattaa sisältää joillekin epäneroille tuntematonta tietokonekieltä.) Yrittäessäni kirjautua järjestelmänvalvojan tililleni  näyttöön tuli jotakin tämän tapaista: "Sisäänkirjautuminen epäonnistui. Profiilia ei voi ladata." Selevä. Ei mitään, sammutin tietty koneen ja yritin uudestaan vain saadakseni saman masentavan tekstin päin pläsiä. Muistaakseni tuli parit voimasanat sanottua. En ole siis eiliseen mennessä päässyt koskaan kirjautumaan tälle tililleni, vaan jouduin käyttämään toista tiliä, jolla ei ollut järjestelmänvalvojan oikeuksia, mikä tekikin kaikesta vielä hauskempaa. 


Koska käyttämälläni tilillä ei ollut järjestelmänvalvojan oikeuksia, en voinut päivittää tai ladata mitään koneelleni. Niille, jotka ovat jo tippuneet kärryiltä kerrottakoon, että kyseinen ongelma saattaa ajoittain aiheuttaa harmaita hiuksia. Pystyin tästä huolimatta käyttämään konettani suhteellisen normaalisti. Asia vaivasi silti koko ajan. Olin jo monta kertaa kiikuttamassa kyseistä rakkinetta huoltoon, mutta saamattomuudestani johtuen en sitä sinne koskaan vienyt. Ja kiitän siitä nyt itseäni. 


Surffailin eilen kaiken maailman keskustelupalstoilla etsimässä ratkaisua ongelmaani, joka alkoi toden totta ottamaan aivoon. Löysinkin yhden keinon ja ei kun kokeilemaan. Tuhansien klikkailujen jälkeen löydän itseni lopulta oikeasta paikasta. Koneeni korjaantuminen on vain yhden klikkauksen päässä...KLIK. Tapahtuuko mitään? Räjähtääkö kone? Vähän aikaa se raksuttaa, kunnes näytölle pamahtaa ilmoitus, että kaiken pitäisi olla nyt kunnossa. Kädet jännityksestä täristen käynnistän koneen uudelleen...klikkaan vioittunutta tiliäni...¤#"¤%%&!!!!...vain saadakseni saman tekstin kuin aina ennenkin; käyttäjäprofiilia ei voi ladata. HITTO.


Päätän yrittää järeämpiä keinoja, mutta pupu meneekin pöksyyn. Mitä jos teenkin jotain peruuttamatonta? Yritän vielä kerran klikkailla joka paikkaan. SITTEN, ihme tapahtuu! Saan poistettua viottuneen tilini, asia jota olen yrittänyt aiemmin muutamia kertoja. Klikkailen hetken ympäriinsä, käynnistän taas koneen uudelleen ja tärisen jälleen jännityksestä. Raksraksraks. Kone käynnistyy ja TADAA, pääsen kirjautumaan tililleni ongelmitta! Korjasin ihan itse tietokoneeni. Olen siis virallisesti tietokonenero. :D


kuvat: wehearit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti